main-qimg-a9f4b93385ff26c31503e94bdd5442
gls-oriondivat-partner-logo.png

OMG szállodai összecsukható pótágy

SKU VF00069
42 600Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Lakossági megrendelőinket webshopunk következő linkjén szolgáljuk ki: "Boxspring szettek magánvásárlóknak"

Technikai leírás: 13 cm-es nagy sűrűségű, rugalmas matrac / 90x190 fekvőfelület / porfestett acél váz / 15-17 db gőzölt bükk farugó / 41 cm-es fekvőmagasság / 4 db kerék / terhelhetőség 120 kg / Ajánljuk panziók és hotelek beszerzéséhez /

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

    Méretei :
    Nyitott állapotban : 90 x 200 x 40 cm
    Zárt állapotban : 90 x 110 x 34 cm
    Rendkívül innovatív és ötletes megoldás, ha gyorsan még egy vendéget szeretnénk elhelyezni a szobában egy teljes értékű vendégágyon. Innen ered termékünk neve is az OMG: One more guest. Praktikusságát növeli az összecsukható funkció, valamint a görgős lábak, hiszen így a terméket igazán könnyű mozgatni.

    Szállodai Pótágy, Kihajtható hotelágy, OMG Vendégágy. Hotelek kedvenc Vendégágya. Könnyen mozgatható, kezelhető és kényelmes megoldást kínál a férőhelyek gyors bővítésére, Teremts még egy fizetővendéget. Vásárolj kihajtható hotelágyat. Felnőttek elhelyezésére is alkalmas. Azonnali kiszállítás.


Termék mentése későbbre