Barion Pixel
Previous slide
Next slide

Szállodai matracok

Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Szállodai matracok

Egyedi termékek szállodai felhasználásra

Ahhoz, hogy szállodánkat megfelelő alváskomforttal ellássuk, választanunk kell egy optimális-, minden ergonómiai típusra szabott szállodai matracot, melyek kialakításában fontos szerepet játszik, hogy a komfort megfeleljen a legkülönbözőbb vendégek igényeinek is.

A hoteles felhasználásnál előnyben részesítjük a rugós matracokat. A felhasználás során a rugós matracink a többi típusú matrachoz képest (mint vákuum-matrac, habmatrac, memoryfoam matrac, stb…) tartósabb konstrukciót képvisel.

Kollekciónk minden igényt kielégétő minőségi szinteket ad partnereink választási lehetőségéhez.

Alapanyagok

Bonellrugó

A bonellrugó egy apró spirálokkal összerögzített német edzett acélból készült rugó váz, melyek egybefüggőségének köszönhetően nagy teherbírással rendelkezik. Így garantálva a hosszú élettartamot a folyamatos, váltakozó megterhelés ellenére is.

táskarugós matrac

Táskarugó

Táskarugó esetében a rugók egyesével, kis tasakokban találhatók. Minden rugó külön-külön mozog a nyomás hatására, ezzel alkalmazkodva a test mozgásához. Pontelasztikusságának köszönhetően kíméli az izomzatot, követi a gerinc vonalát tehermentesítve azt.

Nemez

A speciális eljárással készült tűzött nemez, keménysége hozzájárul az ideális gerinc alátámasztáshoz. Kialakításánál fogva igen jól szellőzik és növeli a matrac stabilitását és élettartamát.

matrac hideghab

Hideghab

A matracainkban található rugózatot körbeölelő réteg, a hideghab réteg. A hideghabok hosszútávon formatartók, és fokozott terhelés esetén is kevésbé deformálódnak, mint más matracalapanyag. Kiváló légáteresztő tulajdonságának köszönhetően segíti a matrac szellőzését.

matrac huzat

Matrachuzat

A szállodai matracok felhasználásánál fontos megemlíteni a huzatok tartósságát. A kifejezetten ajánlott huzattípus a Jacquard-eljárással szőtt kelme, amely a kötött hurkolt anyagokkal szemben nem bolyhosodik, könnyen tisztítható, kevéssé nyúlik a használat során.

Zip&Link funkció

A hotelmatracoknál előny, ha rendelkeznek összecipzárazhatósági lehetőséggel. Így a matracok franciaágyként használva stabilan egymáshoz rögzíthetők.

Referenciák

Kérdése van?

Írjon nekünk, 24 órán belül felvesszük önnel kapcsolatot!

Nagy-Vétek Nikoletta

Projektvezetés, pénzügy, kiskereskedelem

​projectbeddingkft@gmail.com
+36 70 390 5800