Barion Pixel
Previous slide
Next slide

Szállodai Boxspring ágyak

Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Szállodai Boxspring ágyak

Saját márkás szállodai boxspring ágyak, közvetlenül a gyártótól

Hoteles ágyaink a legkiválóbb alapanyagokból, fejlett technológiával készülnek és egy szigorú minőség ellenőrzési rendszeren keresztül kerülnek ki a gyártó egységről. A hoteles felhasználás során szélsőséges igénybevételeknek kell, hogy megfeleljenek, ezért a technológia és az anyaghasználat fontos kritériumok.

A szállodai boxspring ágyak a lakossági ágyakhoz képest erősebb-, strapabíróbb belső ágyvázzal rendelkeznek, mely technológia lelke és esszenciája az alapanyagok csavaros és kapcsos kötése mellett a ragasztás, ami a fa alkatrészek minden esetbeni egymáshoz ragasztását is jelenti az ágyak összeállításánál.

Alapanyagok

Rétegelt lemez

Az ágyak vázszerkezetét alkotó rétegelt lemezek alaktartóak, zsugorodásuk a természetes fáénál kisebb. A súly és a szilárdság ideális kapcsolata növeli a teherbírást. Kiváló a kopási ellenállásuk és rendkívül magas hajlítási szilárdsággal rendelkeznek. Higroszkópos tulajdonságai a természetes fához hasonlóak.

Bonellrugó

Az ágyakban található bonell rugózat különlegesen edzett német acélból készül, mely páratlan rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít. Ez garantálja, hogy a rugó ezen tulajdonságai hosszú évek intenzív használata után is megmaradnak.

Kárpitszövet

Az autóiparban használt technológia. Kasírozás két vagy több kelme összekapcsolása, vagy a kelmék összekapcsolása habanyaggal. Homogén, gyűrődésmentes felületek, egyenes vonalú élek kialakítását teszi lehetővé. Szabadon választott vagy vevő által biztosított bevonószövet lehetőséggel.

Textilbőr

Az állati eredetű bőrök méltó versenytársa, mely teljes mértékben megközelítik a valódi bőr tulajdonságait. Zárt szerkezete miatt jó vízálló képességgel rendelkezik. Ápolása, kezelése egyszerű. Egyes színek textil alapra kasírozott felülettel érhetők el.

Komforthab

A szerkezetében jelenlévő légbuborékok sokasága miatt a rajta ülő vagy fekvő test párolgását nem akadályozza. Beborítja az ágyat mind a függőleges, mind a fekvő felületen, ezzel biztosítja a lágy felületet, a tompa éleket. Szerepe a kárpitozás folyamatában a fa egyenetlenségeinek kiküszöbölése, kellemes formák kialakítása.

Tűzött nemez(filc)

A speciális eljárással készült tűzött nemez, keménysége hozzájárul az ideális gerinc alátámasztáshoz. Kialakításánál fogva igen jól szellőzik és növeli a matrac stabilitását és élettartamát.

Bükk tömörfa

Beépített tömör bükk sarokelem, mely a lábak szilárd rögzítését biztosítja. A szerkezet stabilitását növeli a nagyobb oldalirányú hatásokkal szemben.

Tükörbetétes huzat

A bevonószövet kárpitozás minden esetben tükörbetét varrással készül, szabadon választott vagy vevő által biztosított szövet használata esetén.

Zip&Link funkció

Két egyszemélyes ágy franciaággyá alakításánál fontos, hogy az ágyak stabilan rögzítve legyenek egymáshoz. Minden termékünk előkészítve, az akár utólagos könnyű beszereléshez. Működtetése egyszerű. Az ágyak alján elhelyezett rögzítők egymásba csúsznak és fixen rögzülnek. Feloldása kiemeléssel lehetséges, kivédve a véletlenszerű szétcsúszás lehetőségét.

Termékeink

referenciák

Kérdése van?

Írjon nekünk, 24 órán belül felvesszük önnel kapcsolatot!

Serfel Roland

Serfel Roland

Ügyvezetés, projektvezetés, szállodabútor gyártás

roland.serfel@gmail.com
+36 70 390 0373