Barion Pixel

LIMEA szállodai összecsukható babaágy

Kezdőlap / Webáruház / Pótágyak, vendégágyak / LIMEA szállodai összecsukható babaágy

Termék megvásárlása

146 580 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Min. rendelési mennyiség

5 db

Cikkszám BEN00187 Kategória Címkék ,
Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

7,5cm-es nagy sűrűségű, habmatrac / tömörfa váz / 4 db dupla-széles, nagy teherbírású kerék / porvédő huzat.

Méretei :

  • Nyitott állapotban : 101 x 67 x 102 cm
  • Zárt állapotban : 101 x 24 x 102 cm
  • Súly: 14,3 kg

A LIMEA szállodai összecsukható babaágy rendkívül innovatív és ötletes megoldás, ha vendégei kisgyermekkel érkeznek.

Technikai leírás: 7,5cm-es nagy sűrűségű, habmatrac / tömörfa váz / 4 db dupla-széles, nagy teherbírású kerék / porvédő huzat /

Méretei :
Nyitott állapotban : 101 x 67 x 102 cm
Zárt állapotban : 101 x 24 x 102 cm
Súly: 14,3 kg

Tartós, erősített keményfából készült szállodai babaágyunk könnyedén összecsukható a matraccal és alátámasztásával együtt. Vastag kerekeinek köszönhetően mozgathatósága sem jelenthet akadályt. Összecsukott állapotban, porvédő huzatában tárolható, kis helyen is elfér, ha épp nincs használatban.

A LIMEA szállodai összecsukható babaágy teljes biztonságot nyújt a kisgyermekek számára. A benne található 7,5 cm vastag habmatrac lángálló kikészítéssel készült. Megfelel a legújabb amerikai szabványoknak és törvényeknek.

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

 

JPMA tanúsítvány: A JPMA az amerikai Gyermektermékgyártók Szövetsége. A JPMA tanúsító pecsét azt jelzi, hogy egy termék megfelel a biztonságon és a felhasználáson alapuló kormányzati követelményeknek. A tanúsítás megszerzéséhez minden terméket egy független laboratóriumban mintával megvizsgálnak annak ellenőrzése érdekében, hogy megfelel-e a legmagasabb biztonsági, teljesítmény és funkcionalitási követelményeknek.

CPSC 16 CFR 1220 követelmény: A CPSC a Fogyasztóvédelmi Biztonsági Bizottság az USA termékbiztonsággal foglalkozó hivatala. A CPSC segít megvédeni az embereket a tűz, elektromos, kémiai vagy mechanikai veszélyt okozó termékek, valamint a gyermekeket az ártalmas termékek ellen. A 16 CFR 1220 az új szövetségi szabvány, mely a nem teljes méretű kiságyak követelményeit taglalja. A CPSC figyelemfelkeltő kampányainak köszönhetően az elmúlt 30 évben 30%-kal csökkent a fogyasztási cikkekből származó halálesetek és sérülések aránya.

EN716 szabvány: meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszereket a háztartási használatra szánt gyermekágyak számára, amelyek belső hossza nagyobb, mint 900 mm, de legfeljebb 1 400 mm.

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés