Barion Pixel
Previous slide
Next slide

Szállodai textíliák

Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Szállodai textíliák

Textíliák hosszútávú használatra

Szállodai textil kollekciónkat magas követelményeknek megfelelő alapanyagból, praktikus kialakítással készítjük. Könnyen vasalható, magas hőfokon mosható, kopásálló, strapabíró tulajdonságokkal bíró termékeket kínálunk.

Ágyneműk, ágynemű huzatok, lepedők és frottír termékek kifejezetten hosszútávú használatra, melyek nagy igénybevételnek is megfelelnek.

Alapanyagok

Microfeeber

Puha tapintású, fehér, minta nélküli anyag.

Szilikon golyó

Selymes tapintású, mely kiváló szerkezete miatt a vele töltött textil termékek felülete egyenletes, sima lesz és további előnyös tulajdonsága, hogy a töltőanyag nem esik csak össze. A szilikon töltőgolyóval töltött termékek moshatóak anélkül, hogy a vele töltött termék deformálódna.

Pamut

A pamut rendkívül jól lélegző anyag, sokkal jobban mint bármilyen textil, Emellett szintén jó vízelvezető képességgel rendelkezik.Igen jó a szakítószilárdsága. Ez azt jelenti, hogy nem szakad el vagy lyukad ki könnyen. Környezetbarát, mivel teljesen természetes anyagból készül.

Pamut-poliészter keveréke

A poliészterből készült szövetek erősek, jó kopásállóságúak. Könnyen kezelhetőek, mosógépben jól moshatóak (60C°-on), kiváló a színtartósságuk. Nedvszívó képességük kicsi, ezért gyorsan száradnak. Jó a rugalmasságuk eredményeként egyáltalán nem gyűrődnek. Megfelelő hőálló és fényálló tulajdonságúak.

Tencel

Növényi rostokból készült természetes anyag, melyet általában fenyőfából, vagy bükkfából állítanak elő. Textúrája elasztikus, nagyon jól szívja a nedvességet és környezetbarát.

Referenciák

Kérdése van?

Írjon nekünk, 24 órán belül felvesszük önnel kapcsolatot!

Bargel Babett szállodaberendezés manager

Bargel Babett

Nagykereskedelem, projektvezetés

​babett.bargel@gmail.com
+36 20 291 1227