Barion Pixel

OMG szállodai összecsukható pótágy

Kezdőlap / Webáruház / Pótágyak, vendégágyak / OMG szállodai összecsukható pótágy

Termék megvásárlása

54 900 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

RAKTÁRKÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ!

Könnyen mozgatható, kezelhető és kényelmes megoldást kínál a férőhelyek gyors bővítésére. Teremts még egy fizetővendéget.

Az OMG szállodai összecsukható pótágy egy kiváló minőségű olasz vendégágy 13 cm-es kemény habmatraccal. Kis helyigényű, összehajtva 35×90 cm alapterülettel. Összecsukott állapotában görgőkön gurítható-, raktározáshoz porvédő huzattal.

Technikai leírás: 13 cm-es nagy sűrűségű, rugalmas matrac / 90×190 fekvőfelület / porfestett acél váz / 15-17 db gőzölt bükk farugó / 41 cm-es fekvőmagasság / 4 db kerék / terhelhetőség 120 kg / Ajánljuk panziók és hotelek beszerzéséhez /

Méretei :

  • Nyitott állapotban : 90 x 200 x 40 cm
  • Zárt állapotban : 90 x 110 x 34 cm

 

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

 

Az OMG szállodai összecsukható pótágy rendkívül innovatív és ötletes megoldás, ha gyorsan még egy vendéget szeretnénk elhelyezni a szobában egy teljes értékű vendégágyon. Innen ered termékünk neve is az OMG: One more guest. Praktikusságát növeli az összecsukható funkció, valamint a görgős lábak, hiszen így a terméket igazán könnyű mozgatni.

Szállodai Pótágy, Kihajtható hotelágy, OMG Vendégágy. Hotelek kedvenc Vendégágya. Könnyen mozgatható, kezelhető és kényelmes megoldást kínál a férőhelyek gyors bővítésére. Teremts még egy fizetővendéget. Vásárolj kihajtható hotelágyat. Felnőttek elhelyezésére is alkalmas. Azonnali kiszállítás.

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés