Barion Pixel

Szállodai matracok, hotel matracok

Kezdőlap / Webáruház / Szállodai matracok, hotel matracok

A szállodai matracok kialakításában fontos szerepet játszik, hogy a komfort megfeleljen a legkülönbözőbb vendégek igényeinek is. Ezáltal az optimális megoldás minden esetben az arany középút a rugalmasság, keménység, tartósság szempontjából. Kollekciónk minden igényt kielégétő minőségi szinteket ad partnereink választási lehetőségéhez

Ahhoz, hogy szállodánkat megfelelő alváskomforttal ellássuk, választanunk kell egy optimális-, minden ergonómiai típusra szabott szállodai matracot. A hoteles felhasználásnál előnyben részesítjük a rugós matracokat. A felhasználás során a rugós matracink a többi típusú matrachoz képest (mint vákuum-matrac, habmatrac, memoryfoam matrac, stb…)tartósabb konstrukciót képvisel. A rugós matracainkra kivétel nélkül 10év garanciát biztosítunk rugótörés esetén. A matracok belső rugózata, német acélrugókból készül, melyek a beépítés előtt szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül.
(DIN EN ISO 9001, illetve DIN EN ISO 50001). A hotelmatracok komfortját a rugók alatti-, és feletti rétegek döntik el. Itt minél rugalmasabb és vastagabb anyagokat használunk (bizonyos mértékig), a matrac annál nagyobb kényelmi szinttel fog rendelkezni.
A szállodai matracok felhasználásánál fontos még megemlíteni a huzatok tartósságát. A kifejezetten ajánlott huzattípus a Jacquard-eljárással szőtt kelme, amely a kötött hurkolt anyagokkal szemben nem bolyhosodik, könnyen tisztítható,kevéssé nyúlik a használat során. A hotelmatracoknál előny, ha rendelkeznek összecipzárazhatósági lehetőséggel(két matrac kapcsolása, forgatófülekkel, valamint szellőzőkapszulákkal a higiénia érdekében.

Találatok rendezése