Barion Pixel

Boxspring ágyak Hoteleknek

Kezdőlap / Webáruház / Boxspring ágyak Hoteleknek

Saját márkás szállodai boxspring ágyak, közvetlenül a gyártótól. Válassza ki a hotelének legmegfelelőbb boxspring ágy típusunkat!

Információk szállodai boxspring ágyainkról.

Hoteles ágyaink a legkiválóbb alapanyagokból fejlett technológiával készülnek és egy szigorú minőség ellenőrzési rendszeren keresztül kerülnek ki a gyártóegységről. A hoteles felhasználás során szélsőséges igénybevételeknek kell, hogy megfeleljenek, ezért a technológia és az anyaghasználat fontos kritériumok. Szállodai ágyaink már ‘égéskésleltetett’ kikészítéssel is rendelhetőek, melyek kárpitozása-, bevonóanyagai egy speciális eljárás alapján jobban ellenállnak a lángoknak, ezért tűz esetén néhány másodperccel később gyulladnak meg, mint az egyéb textíliák, amely tulajdonságuk akár életeket is menthet.

Komfort alapján a boxspringágyaink rugalmas- és merev alátámasztású kategóriába sorolhatók, mely ugyanazon ágybetét alkalmazásánál kétfajta keménységet eszközölnek. A klasszikus dupla-rugós rendszer nevezhető a leggyakoribb, legnépszerűbb szállodai ágynak, viszont a keményebb alváskomfortot kedvelő igényeknek is kialakítottunk egy merev alátámasztású ágyrendszert.

Találatok rendezése