Barion Pixel

SQUARE welcome tálca

Termék megvásárlása

8 400 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

AZ ÁR CSAK A TÁLCÁRA VONATKOZIK, AZ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET NEM TARTALMAZZA

Anyaga: hőálló ABS fahatással / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz

Méretek: 258*258*40 mm.

A SQUARE welcome tálca egy stílusos fahatású üdvözlőtálca kiváló minőségű, tartós ABS-ből. Kiváló ellenálló képességgel rendelkezik a hő, víz, foltok és karcolásokkal szemben. Elegáns, tartós és rendkívül kompakt.

Technikai leírás: anyaga: hőálló ABS fahatással / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz

Méretek: 258*258*40 mm,

SQUARE welcome tálcánk egyedülálló, hiszen kivehető rozsdamentes acél “csepegtető tálcával” rendelkezik a használt teafilterek és kanalak számára.

Rekeszek elrendezése:

  • 3 db 6 x 70 x 20 mm a teafilterek,
  • 1 db 140 x 60 x 20 mm a cukrostasakok számára, és
  • 1 db vízforraló alap: Ø145 mm – mélység 18 mm.

A SQUARE welcome tálca luxus kialakítású, és 3 rétegű festéssel kezeltük, hogy megakadályozza a szennyeződést és a nedvességet. Speciális kialakítása révén és csúcsminőségű anyagai miatt ez az üdvözlőtálca nélkülözhetetlen bármely szállodából.

A porcelánpoharakat és egyéb kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Választhat a 0,5 (STAR) vagy az 1L (STYLE) vízforraló közül.

Tisztítása: Víz és szappan – Savas, vagy klóros tisztítószerektől óvjuk – fehéríteni tilos!

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés