Barion Pixel

SIESTA welcome tálca

Termék megvásárlása

14 700 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Szállítási idő

4-5 munkanap

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

AZ ÁR CSAK A TÁLCÁRA VONATKOZIK, AZ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET NEM TARTALMAZZA

Anyaga: hőálló ABS / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz.

Méretek: 432*362*40 mm.

Az új SIESTA welcome tálca teljes mértékben kiegészíti tálcáink kínálatát. Költségvetés-barát ABS üdvözlőtálca. Luxus megjelenésű, mely elegendő helyet biztosít egy kávéfőző, vízforraló, a teafilterek, cukrostasakok, és kávékapszulák elhelyezésére.

Technikai leírás: anyaga: hőálló ABS / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz

Méretek: 432*362*40 mm

A SIESTA welcome tálca kivehető rozsdamentes acél “csepegtető tálcával” rendelkezik a használt teafilterek és kanalak számára. Így ez a tálca mindent tartalmaz, amire a szálloda vendégeinek szüksége van.

Rekeszek elrendezése:

  • 2 db 70 x 115 x 23 mm a teafilterek,
  • 1 db 150 x 40 x 23 mm a cukrostasakok,
  • 4 db Ø 40mm 5 mm mély a kávékapszulák számára, és
  • 1 db vízforraló alap: Ø145 mm – mélység 18 mm.

 

A5-es szórólap-tartóval, tájékoztathatja vendégeit az ajánlatokról, TV-csatornák listájáról vagy a kávéfőzőre vonatkozó utasításokról, ezáltal értékes helyet takaríthat meg az asztalon vagy a szekrényen.

A porcelánpoharakat és egyéb kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Választhat a 0,5 (STAR) vagy az 1L (STYLE) vízforraló közül.

Tisztítása: Víz és szappan – Savas, vagy klóros tisztítószerektől óvjuk – fehéríteni tilos!

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés