Barion Pixel

SLIM welcome tálca

Termék megvásárlása

14 700 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Szállítási idő

4-5 munkanap

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

AZ ÁR CSAK A TÁLCÁRA VONATKOZIK, AZ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET NEM TARTALMAZZA

Anyaga: tömör bükk / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához.

Méretek: 258*258*40 mm.

A SLIM welcome tálca egy kompakt tálca, mely ideális megoldás, ha kávét és teát kínálna vendégei számára, de a szobákban csak korlátozott hely van.

Technikai leírás: anyaga: tömör bükk / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához

Méretek: 258*258*40 mm

Kiváló minőségű kivitelével ez az egyedülálló SLIM welcome tálca luxus megjelenést és érzetet kínál, míg kis mérete biztosítja, hogy minden szobába elférjen.

Rekeszek elrendezése:

  • 3 db 70 x 6 x 20 mm a teafilterek,
  • 1 db 142 x 70 x 25 mm a cukrostasakok számára, és
  • 1 db vízforraló alap: Ø145 mm – mélység 18 mm.

 

A SLIM welcome tálca luxus kialakítású, és 3 rétegű festéssel kezeltük, hogy megakadályozza a szennyeződést és a nedvességet. Ezzel a tálcával minden szállodai szoba megújul, így vendégek otthon érezhetik magukat.

A porcelánpoharakat és egyéb kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Választhat a 0,5 (STAR) vagy az 1L (STYLE) vízforraló közül.

Tisztítása: Víz és szappan – Savas, vagy klóros tisztítószerektől óvjuk – fehéríteni tilos!

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés