Barion Pixel

TOPPER Royal fedőmatrac

Termék megvásárlása

119 000 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

11 cm vastag választható belső mag / gyapjú és kasmír huzat.

A TOPPER Royal fedőmatrac teljes egészében kézzel készített, kiváló minőségű anyagokból készül.

Technikai leírás: 11 cm vastag választható belső mag / gyapjú és kasmír huzat/

Toppert a már meglévő matracunk komfortérzetének maximalizálásához ajánljuk; ha kicsit keményebb a fekhelyünk, fedőmatrac használatával puhíthatjuk azt.

A TOPPER Royal fedőmatrac kollekciónk luxus toppere. Huzata gyapjú és kasmír találkozásából született, mely 2 cm-es rostszál réteget rejt, ami 50%-os gyapjú tartalmú. A gyapjú jelenléte elősegíti a nyári és téli hőmérséklet önszabályozását.

Memoryfoam, vagy memóriahab elsődleges tulajdonsága, hogy testhőre és nyomásra fellágyul, így tökéletesen leköveti a test vonalait, tehermentesítve a gerincet.

A Latex egy természetes alapanyag, mely a kaucsukfa nedvéből készül. Lágy és rugalmas, remekül szellőzik a belsejében található légbuborékoknak köszönhetően.

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés