Barion Pixel

STAY welcome tálca

Termék megvásárlása

9 240 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

AZ ÁR CSAK A TÁLCÁRA VONATKOZIK, AZ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET NEM TARTALMAZZA

Anyaga: ABS fahatással / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz.

Méretek: 365*240*40 mm.

A STAY welcome tálca egy stílusos fahatású üdvözlőtálca kiváló minőségű, tartós ABS-ből.

Technikai leírás: anyaga: ABS fahatással / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / lopásgátló rendszer: a vízforraló tápegységének kábele csatlakoztatható a tálcához / Rozsdamentes acélból készült „tálca” használt teafilterekhez és kanalakhoz

Méretek: 365*240*40 mm,

A STAY welcome tálca egyedülálló, hiszen kivehető rozsdamentes acél “csepegtető tálcával” rendelkezik a használt teafilterek és kanalak számára.

Rekeszek elrendezése:

  • 2 db 104 x 69 x 25 mm a teafilterek,
  • 1 db 140 x 35 x 25 mm a cukrostasakok számára,
  • 1 db A5 (210 x 148 mm) méretű szórólap tartó, és
  • 1 db vízforraló alap: Ø145 mm – mélység 18 mm.

A STAY tálca luxus kialakítású, és 3 rétegű festéssel kezeltük, hogy megakadályozza a szennyeződést és a nedvességet. Speciális kialakítása révén és csúcsminőségű anyagai miatt ez az üdvözlőtálca nélkülözhetetlen bármely szállodából.

A porcelánpoharakat és egyéb kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Választhat a 0,5 (STAR) vagy az 1L (STYLE) vízforraló közül.

Tisztítása: Víz és szappan – Savas, vagy klóros tisztítószerektől óvjuk – fehéríteni tilos!

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés