Barion Pixel

SPACE welcome tálca

Termék megvásárlása

23 100 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Szállítási idő

4-5 munkanap

Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

AZ ÁR CSAK A TÁLCÁRA VONATKOZIK, AZ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET NEM TARTALMAZZA

Anyaga: magas minőségű textilbőr / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / 2 kivehető fiókbetéttel a kávékapszulákhoz.

Méretek: 315*415*75 mm.

A luxus welcome tálca, a SPACE kiválasztása a szállodai szobákhoz a kiválóság iránti szenvedély és a vendégek iránti elkötelezettség jelképe.

Technikai leírás: anyaga: magas minőségű textilbőr / szín: fekete / 3 réteg legmagasabb színvonalú festés / 4 db átlátszó szilikon láb / 2 kivehető fiókbetéttel a kávékapszulákhoz

Méretek: 315*415*75 mm

Ez az egyedülálló üdvözlő tálca kiváló minőségű textilbőrből készül, fekete varrással és elegendő helyet nyújt egy Nespresso kávéfőző, egy vízforraló és a csészék tárolására.

Rekeszek elrendezése:

  • 2 db 135 x 75 x 45 mm a teafilterek,
  • 2 db 275 x 60 x 45 mm a kávékapszulák számára.

 

A SPACE welcome tálca fiókos kialakítása páratlan a 2 kivehető fiókbetétnek köszönhetően, mely mindkét típusú Nespresso kapszulának tökéletes tartást biztosít.

 

A porcelánpoharakat és egyéb kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Választhat a 0,5 (STAR) vagy az 1L (STYLE) vízforraló közül.

Tisztítása: Víz és szappan – Savas, vagy klóros tisztítószerektől óvjuk – fehéríteni tilos!

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés