Barion Pixel

SKANDINÁV rugalmas boxspring ágy

Kezdőlap / Webáruház / Boxspring ágyak Hoteleknek / SKANDINÁV rugalmas boxspring ágy

Termék megvásárlása

97 500 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Cikkszám 00004 Kategória Címkék ,
Oszd meg a terméket másokkal is:

Részletes információk

A skandináv alváskultúra tökéletes megtestesítője.

32cm-es oldalmagasság / 2cm komforthab borítás a boxspring felső felületén / rétegelt lemez, masszív belső keret ellenáll akár extrém súlyterhelésnek is / terhelhetőség 150kg / bükk sarokerősítés és tartó konzolok / 11 cm magas bonellrugó váz az alsó 17 cm-es rétegben / 15 cm magas felső rétegben 12 cm magas 5 zónás táskarugó rendszer / 8cm-es szivacs oldalfalak / 3 cm hab borítás az ágy tetején a puha-, kényelmes tapintás érdekében / ragasztott és kapcsozott faváz-csomópontok a ‘nyikorgás elkerülése miatt / minőségi-, igényes és gyűrődésmentes kárpitozás / antislip tükörszövet, csúszásgátló tulajdonsággal a matrac fixálása érdekében / A tökéletes komfort eléréséhez már csak egy topperre van szükség /rendelhető steppelt, matracszövetes kivitelben is, lángálló-FireRetardant(égéskésleltető-lángálló) kikészítéssel.

A Skandináv rugalmas boxspring ágy, mint ahogy azt a neve is mutatja, a skandináv alváskultúra tökéletes megtestesítője. Dupla rugós felépítés, melyre további matrac már nem szükséges.

Technikai leírás: 32cm-es oldalmagasság / 2cm komforthab borítás a boxspring felső felületén / rétegelt lemez, masszív belső keret ellenáll akár extrém súlyterhelésnek is / terhelhetőség 150kg / bükk sarokerősítés és tartó konzolok / 11 cm magas bonellrugó váz az alsó 17 cm-es rétegben / 15 cm magas felső rétegben 12 cm magas 5 zónás táskarugó rendszer / 8cm-es szivacs oldalfalak / 3 cm hab borítás az ágy tetején a puha-, kényelmes tapintás érdekében / ragasztott és kapcsozott faváz-csomópontok a ‘nyikorgás elkerülése miatt / minőségi-, igényes és gyűrődésmentes kárpitozás / antislip tükörszövet, csúszásgátló tulajdonsággal a fedőmatrac fixálása érdekében / A tökéletes komfort eléréséhez már csak egy topperre van szükség /rendelhető steppelt, matracszövetes kivitelben is, lángálló-FireRetardant(égéskésleltető-lángálló) kikészítéssel

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

 

A Skandináv rugalmas boxspring ágy teljes magassága 32 cm. Dupla rugós kialakítású, puha oldalú boxspring ágy.  Alul egy 17 cm magas, kemény oldalú, favázba ültetett 11 cm magas, 2,2 mm német acélból készült bonellrugó váz található (111 db/m2).  Felül pedig egy 15 cm magas, 8 cm-es hab oldalakkal ellátott, 12 cm magas, 1,8mm német acélból készült 5 zónás táskarugó váz helyezkedik el (230 db/m2). Mindezeken egy 3 cm vastag hab felület fekszik. A tökéletes komfort eléréséhez további matracra nem, csak egy topperre van szükség.

 

Jelmagyarázat:

 1. 80×120 mm-es hab oldalfal
 2. 5 zónás táskarugó
 3. filc takarás
 4. külső szövet kárpitozás
 5. 30 mm hab felület
 6. bükk sarokfa
 7. 100 vagy 150 mm magas ágyláb
 8. farkasfogas előkészítettség
 9. hárs merevítőbordák
 10. HDF lemez
 11. hang-gátló réteg
 12. 2,2 mm-es edzett acél bonell rugó
 13. feszített takarószövet
 14. nyír rétegelt lemez

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés