Barion Pixel

FIXBOX34 rugalmas boxspring ágy

Kezdőlap / Webáruház / Boxspring ágyak Hoteleknek / FIXBOX34 rugalmas boxspring ágy

Termék megvásárlása

99 320 Ft

Nagyobb mennyiségben rendelne ebből a termékből? Kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Cikkszám 00002 Kategória Címkék ,
Oszd meg a terméket másokkal is:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on skype
Share on email

Részletes információk

34cm-es oldalmagasság / 2cm komforthab borítás a boxspring felső felületén / rétegelt lemez, masszív belső keret ellenáll akár extrém súlyterhelésnek is / terhelhetőség 150kg / bükk sarokerősítés és tartó konzolok / 800g/m2 tűzött nemez borítás a 11 cm magas bonellrugó vázon / 2cm hab borítás az ágy tetején a puha-, kényelmes tapintás érdekében / ragasztott és kapcsozott faváz-csomópontok a ‘nyikorgás elkerülése miatt / minőségi-, igényes és gyűrődésmentes kárpitozás / antislip tükörszövet, csúszásgátló tulajdonsággal a matrac fixálása érdekében / rendelhető steppelt, matracszövetes kivitelben is, lángálló-FireRetardant (égéskésleltető-lángálló) kikészítéssel.

A FIXBOX34 rugalmas boxspring ágy FIXBOX ágyunk megemelt verziója.

Technikai leírás: 34cm-es oldalmagasság / 2cm komforthab borítás a boxspring felső felületén / rétegelt lemez, masszív belső keret ellenáll akár extrém súlyterhelésnek is / terhelhetőség 150kg / bükk sarokerősítés és tartó konzolok / 800g/m2 tűzött nemez borítás a 11 cm magas bonellrugó vázon / 2cm hab borítás az ágy tetején a puha-, kényelmes tapintás érdekében / ragasztott és kapcsozott faváz-csomópontok a ‘nyikorgás elkerülése miatt / minőségi-, igényes és gyűrődésmentes kárpitozás / antislip tükörszövet, csúszásgátló tulajdonsággal a matrac fixálása érdekében / rendelhető steppelt, matracszövetes kivitelben is, lángálló-FireRetardant(égéskésleltető-lángálló) kikészítéssel

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

 

A FIXBOX34 rugalmas boxspring ágy tökéletes választás bonellrugós-, vagy táskarugós matrachoz. Rugalmas alátámasztást ad az ágybetétnek, ami különösen komfortos alvást biztosít. Javasolt hozzá TS22 vagy ASTOR21 matracunk. FIXBOX boxspring ágyunk komfortfokozatban teljesen megegyezik a fenti FIXBOX34 ágyunkkal, csak a magasságukban különböznek.

Boxspring ágyainkat hosszú élettartamra terveztük. A szállodai használat során a vázszerkezet számtalan alkalommal áll ellent az extrém behatásoknak. Az igényes kialakításhoz tartozik, hogy az ágyak már az érintés során lágy-, exkluzív tapintást kölcsönöznek, köszönhetően a kárpit alatti párnázórétegnek, amely a 100g/m2 pes vatelin mellett még 5mm pu habborítással is kiegészül, így kifejezetten finom érzetet biztosítva a szállodai vendégeknek. Franciaágy méretű fekvőhelyek kialakításánál is javasoljuk a boxspring ágyak két darabból való alkalmazását, hiszen már a deponálás során is leegyszerűsíti a munkát, valamint lehetőséget ad, hogy két különalvó szállodai vendég is szállásolható legyen ugyanazon szobában.

 

Jelmagyarázat:

 1. rétegelt lemez
 2. 2,2 mm-es edzett acél bonell rugó
 3. 800g/m2 tűzött nemez takarás
 4. kárpit külső borítás
 5. bükk erősített sarokfa
 6. bükk hasáb-, vagy esztergált lábak
 7. farkasfogas összekötők helye
 8. fenyő 20mm vastag átkötő-bordák
 9. 4mm lemezborítás
 10. tűzött nemez réteg, a rugó vázhoz ütközésének gátlására
 11. TNT nem szőtt textília, porfogó alsó borítás

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Ajánlatkérés