top of page

TELJES KÖRŰ TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

A projectbedding egy olyan hoteleket, panziókat és más szállássadókat  kiszolgáló társulás, amelyek hosszútávon gondolkodnak cégük sikerében, ezért berendezéseiket, bútoraikat kiváló minőségből választják. Ezek a hotelek a Tripadvisor és a Booking.com értékelések rangsorolásában az élen járnak, tovább ajánlják őket vendégeik, nem beszélve a lakberendezők, belsőépítészek által megálmodott modern designról, amit termékeink megjelenésükkel biztosítanak.Szolgáltatási szortimentünk a szobaberendezésben az esetek legnagyobb részében minden igényt kielégít: szállodai szobák, lounge, éttermi részek teljeskörű bútorozása, különösképpen ( boxspring ágyak, vendégágyak, kinyitható pótágyak, kanapék, fotelek, szófák, éttermi székek, asztalok, és textíliák úgymint, paplanok, párnák, ágyneműk, matracvédők, lepedők, törölközők, éttermi textíliák) A kezdeti ötletektől  a kulcsrakész átadásig, tapasztalt szakembereink kísérik végig a projekteket, bed and breakfast szobáktól egészen a többszáz férőhelyes szállodákig, ahogy az Ön igényei ezt kívánják. szobák teljes bútorozása , szállodai bútorok szállodai boxspringágyak, matracok, vendégágyak hotel textilek, párnák, paplanok, mattracvédők,ágyneműhuzatok, matracvédők, törölközők, köntösök lounge és éttermi kárpitozott bútorok, székek, fotelek, kanapék kihúzható vendégágyak, kanapék igény  szerint termékeink 100%-ban megfelelnek a szállodai igénybevételnek, lángálló szövetek szálloda, hotel bútorok beszerzése, berendezése fejvégek, falkárpitozások hotel szobákba vendéglátói kárpitos székek, fotelek lounge-okba, éttermekbe kérje ajánlatunkat, termékportfoliónkat e-mailben

​IGÉNYFELMÉRÉS, MINTÁK BEMUTATÁSA, ÁRAJÁNLAT

Igényfelmérés, minták bemutatása, árajánlat

Keressen meg minket e-mailben, vagy telefonon!

Szakmai tanácsadásunk következtével 24 órán belül árajánlatot adunk a kívánt portfólióra. Ezt követően a választott termékek, minták megtekinthetőek a bemutatótermünkben, vagy kiszállítjuk önnek a kívánt helyszínre, hogy kipróbálhassa őket.

megegyezés.jpg

3D-S BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Terveztesse hotelét velünk!
Fotórealisztikus látványterveinken valódi képet kaphat szállodájának jövőbeni enteriőrjéről. Előzetes egyeztetések alapján felmérjük az elképzeléseit, ez alapján elkészítjük igényes tervünket.

plan.png

KISZÁLLÍTÁS, DEPONÁLÁS, ÖSSZESZERELÉS

Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat!
Árajánlatainkat lépcsőzetesen építjük fel, ami tartalmazza a kiszállítást, a szobákba történő deponálást és a bútorok összeszerelését. Szakértő összeszerelő csapatunk garanciával, gyorsan és a hulladékok elszállításával dolgozik.

EGYEDI TERVEK ÉS IGÉNYEK

Kérje bátran egyedi árajánlatunkat! 
Ha önnek a meglévő szortimentünkön kívüli méretek, formák, vagy színek szükségesek, mi egy előzetes tervezet alapján ezeket is beárazzuk és megvalósítjuk.

Villanyi_Hotel-Szoba-1-pre-0002.jpg
bottom of page