Barion Pixel
Previous slide
Next slide

Donorágyak, véradó ágyak

Kezdőlap / Szolgáltatásaink / Donorágyak, Véradóágyak

Donorágyak, véradóágyak

A véradó ágyainkat úgy terveztük, hogy magasabb szintű alkalmazhatóságot és kényelmet biztosítsanak a véradó ügyfeleknek az eljárások vagy hosszabb kezelések során. A donor ágyak, amelyek minden testméret-tartományban megfelelnek az ergonómiai elvárásoknak, az egész test számára megfelelő alátámasztást nyújtanak, és a pozíció-váltások közötti könnyű átmenetet biztosítják.  Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan lehet testreszabni a következő donor ágyát, vérvételi székét a véradási-plazmaadási vállalkozásához.

Blood donor beds are designed to provide a higher level of adjustability and comfort for patients during phlebotomy procedures or longer treatments. Able to accommodate patients in a range of body sizes, donor beds offer support for the entire body and easily transition between positions.

Custom Comfort offers power blood donor bed, height adjustable donor bed, bariatric donor bed and a range of other options.

Permablok 3

A Permablok 3 egy fedőbevonat, amely megvédi az anyagot a baktériumoktól, a kopástól és a foltoktól, és megkönnyíti a tisztítást. A tűzálló Permablok3 antibakteriális, anti-mikrobiális és penész elleni kezeléssel rendelkezik, így ideális a nagy igénybevételre, mint például kórházak, idősek otthonai és egyéb gondozási környezetek, valamint gyorséttermek és egyéb éttermek belső terek. A Permablok3 szövetek vízállóak, fagyállóak és kiváló szín-fényállósággal rendelkeznek.

Hi-Loft2

A Hi-Loft²™ egy speciális kötött textil, amelyet 100% poliészter fonalból gyártanak, és célja, hogy masszív, szilárd de mégis puha réteget képezzen. Vinil felülettel kombinálva rendkívül puha, ám erős termék hozható létre. A Hi-Loft²™ így erősíti az anyag tapadását, szakítószilárdságát és nyújtási szilárdságát. A vele kombinált anyagok továbbfejlesztett testreszabhatósági jellemzői könnyű használatot biztosítanak a felhasználás, varrás során.

Bizalom a textilben

Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát. Az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek teljesítik a szabvány által előírt követelményeket.

referenciák

Kérdése van?

Írjon nekünk, 24 órán belül felvesszük önnel kapcsolatot!