top of page

EGYEDI TERVEZÉSŰ- ÉS GYÁRTÁSÚ BÚTOROK

Design és praktikum a hotelekben

Saját gyártású termékek, melyek minden esetben individuálisan az adott projekthez vannak tervezve. A praktikum és a design játsza a főszerepet a bútorok  kialakításánál megrendelőinkkel szorosan együttműködve, legtöbbször a helyszíni felmérés után.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

bútor2.jpg

BŐRÖNDTARTÓ, 'LUGGAGE-RACK

Bőröndtartóinkat a gyártás során rozsdamentes ún. 'koptatókkal látjuk el, melyek megvédik a bútort a karcolásoktól. A hátsó támla megvédi a falat a bőrönd felhajtásánál, a 45cm-es ergonómiai magasság a optimális használhatóságot tesz lehetővé.

bútor3.jpg

SZÁLLODAI ÍRÓASZTAL

Íróasztalaink már a tervezés során fontos, hogy könnyed, légies tömeget képviseljenek a hotelszobában. Partnereink számos esetben kérik a 'lebegő verziót, melynek nincs alátámasztása, csak a falhoz rögzített. A vízszintes felületeket vastagított anyaghasználattal képezzük. Anyaga lehet furnér, dekorlap magas kopásállósággal, vagy exkluzívabb enteriőrnél alternatív anyagok, mint pl.kő(nagyméretű greslap, gránit, márvány etc...), esetleg hpl bevonatú vékony kompakt lapok.

bútor4.jpg

SZÉF, MINIBÁR BEÉPÍTÉS, SZÁLLODAI BEKÉSZÍTÉS

A modern hotelszobák mai trendjei szerint a széf és minibár egy 'konténerbe kerül, melynek tetején bekészítő tálca(welcome tray) található,. Esztétikus és praktikus megoldás, hogy elkápráztassuk az érkező vendégeinket...

Szállodai bútorgyártás a legmodernebb technológiákkal

Hotelszoba bútorainkat kiváló alapanyagokból, gondos gyártmánytervek alapján gyártjuk. A korpusz-bútorok vízszintes elemei a legtöbb esetben 'duplungolt' laminált forgácslapból, azaz 36mm-es vastagságban kerülnek kialakításra. A méretek tervezése során minden esetben az ergonómiai kialakítás a legfontosabb, valamint a praktikum. Íróasztalaink, bőröndtartóink, éjjeliszekrényeink kialakítása modern és minimalista eleganciával tölti meg a szállodai szobák tereit. A szállodai szekrények stabil és egyszerű tervezése kíméli a megrendelői pénztárcát, egyszerű és praktikus használata a vendégek kényelmét szolgálja. A bútorok anyaghasználata a legtöbb esetben laminált forgácslap, festett MDF, valamint ritkább esetben tömörfa-, fém-, vagy egyéb alternatív bútoralapanyag. A hotelekbe kerülő bútorzat a legmodernebb technológiai eljárásokkal készülnek. A nagyteljesítményű 'SCM lapszabászgépek, 5 fejes CNC gépek  képesek az extravagáns design-bútorok-, a legmodernebb tervek megvalósítására. Egyedülálló bútor-garancia programunk biztonságossá teszi a megrendelőink számára az üzleti kapcsolatot. A törvényi garancián túl még 4 extra évet adunk a legyártott szálllodabútoraink szavatosságára rendeltetésszerű használat esetén. Látogasson el szállodabútor bemutatótermünkbe, ahol számtalan mintánk kiválasztásával megálmodhatja az ön új szállodai enteriőrjét.  

bútor1.jpg

SZEKRÉNY, GARDRÓB SZÁLLODAI SZOBÁKBA

A mai trendek már képviselik a nyitottságot, nagyobb terek érzékeltetését, a 'hanyagabb eleganciát. Ennek megfelelően egyre több hotel keresi a 'nyitott-szekrény megoldást. A szekrények lehetőség szerint tartalmazzák a bőröndtartót, széfet, esetleg a minibárt is, így több helyet hagyva a szobában.

bottom of page