kvi2.jpg

KEDVES LEENDŐ PARTNERÜNK!

Enteriőrt alkotni, vagy bútorokat szállítani?

A "Projectbedding" egy 2009-ben alapított vállalkozás, amely elhivatott arra, hogy a szállodai szobaberendezések területén európai színvonalon elégítse ki ügyfelei magas igényeit. Legfőbb célunk, hogy megoldásokat kínáljunk a hotelpiac összes résztvevőjének, akár a hostelektől a "palace" hoteleken keresztül a "business" szállodákig, a "city" hotelektől a "resort" hotelekig. Szolgáltatásainkkal szeretnénk magasan kiemelkedni a hotelbeszállító iparágban, hogy ügyfeleink "visszajáró" ügyfeleink legyenek, akik bíznak bennünk és hisznek a termékeink magas minőségében.  Számos projektünk lebonyolításánál már megtanultuk, hogy a "soha ne ígérj többet, mint amennyit képes vagy teljesíteni, de mindig nyújts többet, mint amennyit megígérsz" hangzatú idézet követése az, ami hosszútávon biztosítja cégünk működésének magas színvonalát.

BEMUTATÓTEREM

Jöjjön el hozzánk, hogy együtt tervezhessük meg hotele új enteriőrjét. Válogasson számtalan prémium  kárpit anyagaink közül, tekintse meg exkluzív hotelágyainkat, válassza ki az egyedileg tervezett bútorainak anyagát.

yacht2.jpg

TELJES KÖRŰ TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

A projectbedding egy olyan hoteleket, panziókat és más szállássadókat  kiszolgáló társulás, amelyek hosszútávon gondolkodnak cégük sikerében, ezért berendezéseiket, bútoraikat kiváló minőségből választják. Ezek a hotelek a Tripadvisor és a Booking.com értékelések rangsorolásában az élen járnak, tovább ajánlják őket vendégeik, nem beszélve a lakberendezők, belsőépítészek által megálmodott modern designról, amit termékeink megjelenésükkel biztosítanak.Szolgáltatási szortimentünk a szobaberendezésben az esetek legnagyobb részében minden igényt kielégít: szállodai szobák, lounge, éttermi részek teljeskörű bútorozása, különösképpen ( boxspring ágyak, vendégágyak, kinyitható pótágyak, kanapék, fotelek, szófák, éttermi székek, asztalok, és textíliák úgymint, paplanok, párnák, ágyneműk, matracvédők, lepedők, törölközők, éttermi textíliák) A kezdeti ötletektől  a kulcsrakész átadásig, tapasztalt szakembereink kísérik végig a projekteket, bed and breakfast szobáktól egészen a többszáz férőhelyes szállodákig, ahogy az Ön igényei ezt kívánják. szobák teljes bútorozása , szállodai bútorok szállodai boxspringágyak, matracok, vendégágyak hotel textilek, párnák, paplanok, mattracvédők,ágyneműhuzatok, matracvédők, törölközők, köntösök lounge és éttermi kárpitozott bútorok, székek, fotelek, kanapék kihúzható vendégágyak, kanapék igény  szerint termékeink 100%-ban megfelelnek a szállodai igénybevételnek, lángálló szövetek szálloda, hotel bútorok beszerzése, berendezése fejvégek, falkárpitozások hotel szobákba vendéglátói kárpitos székek, fotelek lounge-okba, éttermekbe kérje ajánlatunkat, termékportfoliónkat e-mailben

Igényfelmérés, minták bemutatása, árajánlat

Keressen meg minket e-mailben, vagy telefonon!

Szakmai tanácsadásunk következtével 24 órán belül árajánlatot adunk a kívánt portfólióra. Ezt követően a választott termékek, minták megtekinthetőek a bemutatótermünkben, vagy kiszállítjuk önnek a kívánt helyszínre, hogy kipróbálhassa őket.

​IGÉNYFELMÉRÉS, MINTÁK BEMUTATÁSA, ÁRAJÁNLAT

3D-S BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Terveztesse hotelét velünk!
Fotórealisztikus látványterveinken valódi képet kaphat szállodájának jövőbeni enteriőrjéről. Előzetes egyeztetések alapján felmérjük az elképzeléseit, ez alapján elkészítjük igényes tervünket.

3D-S BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Terveztesse hotelét velünk!
Fotórealisztikus látványterveinken valódi képet kaphat szállodájának jövőbeni enteriőrjéről. Előzetes egyeztetések alapján felmérjük az elképzeléseit, ez alapján elkészítjük igényes tervünket.

plan.png

EGYEDI TERVEK ÉS IGÉNYEK

Kérje bátran egyedi árajánlatunkat! 
Ha önnek a meglévő szortimentünkön kívüli méretek, formák, vagy színek szükségesek, mi egy előzetes tervezet alapján ezeket is beárazzuk és megvalósítjuk.

Villanyi_Hotel-Szoba-1-pre-0002.jpg

KISZÁLLÍTÁS, DEPONÁLÁS, ÖSSZESZERELÉS

Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat!
Árajánlatainkat lépcsőzetesen építjük fel, ami tartalmazza a kiszállítást, a szobákba történő deponálást és a bútorok összeszerelését. Szakértő összeszerelő csapatunk garanciával, gyorsan és a hulladékok elszállításával dolgozik.