main-qimg-a9f4b93385ff26c31503e94bdd5442
gls-oriondivat-partner-logo.png

VENEDIG 50x70 szállodai középpárna huzat

SKU DIB00181
1 200Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Technikai leírás: Szállodai minta nélküli fehér / 100% pamutszatén / bújtatós kivitel/ Anyagsúly: 140 g/m2 / puha tapintású / 60°C-on mosható / hurkolt, mercerizált, fésült szálas kikészítés

Minimális rendelési mennyiség: 50 db

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

Venedig termékcsaládunk kifejezetten ipari mosáshoz, hosszú élettartamú, kiváló minőségű fésült pamutból készül, így tökéletes megjelenést, ragyogó színeket és maximális kényelmet biztosítanak teljes életciklusuk alatt.

Használata előtt nincs szükség előmosásra, és rendkívül könnyen vasalható.


Ipari mosásra alkalmas, azaz magas hőmérsékleten mosható, és kiállja a klór használatát. Mind a környezetvédelem, mind a textil élettartama szempontjából javasoljuk, hogy tartózkodjon mindkettőtől. Alkalmassága az ipari mosásokra, azt is jelenti, hogy legtöbbször optikai fehérítőkkel kezelik őket, hogy az első mosás során minimalizálják a színváltozást.

A Venedig textíliák klórozhatók, a pH-t és a hőmérsékletet ennek megfelelően kell beállítani. Ez azt jelenti, hogy klór használatakor legfeljebb 350 ppm aktív klór lehet, miközben a pH-nak 10,5 körül kell lennie, és a hőmérsékletnek körülbelül 60°C-nak. Az oxigénes fehérítők esetében az aktív oxigén nem haladhatja meg a 250 ppm-t, míg a hőmérséklet 80°C-t, és a pH körülbelül 11-t.

Ágyneműhuzataink fő „feladata”, hogy megvédje az ágyneműt a portól, testnedvektől, egyéb szennyeződésektől. Ezért is fontos a magas fokon való moshatóság, könnyű kezelhetőség és formatartás.

Bújtatós kivitelű huzataink jelentősen megkönnyítik az ágyneműhuzat cserét, hiszen gyorsabb, mint a zipzáras, vagy gombos kivitel estében. Valamint nem kell tartani attól, hogy a zipp, vagy a gomb nyomot hagyna arcunkon, bőrünkön.

Termék mentése későbbre