main-qimg-a9f4b93385ff26c31503e94bdd5442
gls-oriondivat-partner-logo.png

LONDON csíkos 140x205 szállodai paplanhuzat

SKU KAR00274
4 820Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Szállítási idő: 1-2 hét

Minimális rendelési mennyiség: 10 db

Technikai leírás: Szállodai 20 mm csíkos damaszt / kevertszálas 50% pamut, 50% poliészter / bújtatós kivitel / Anyagsúly: 150 g/m2 / puha tapintású

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

Ágyneműhuzataink fő „feladata”, hogy megvédje az ágyneműt a portól, testnedvektől, egyéb szennyeződésektől. Ezért is fontos London termékcsaládunknál a magas fokon való moshatóság, könnyű kezelhetőség és formatartás.

Bújtatós kivitelű huzataink jelentősen megkönnyítik az ágyneműhuzat cserét, hiszen gyorsabb, mint a zipzáras, vagy gombos kivitel estében. Valamint nem kell tartani attól, hogy a zipp, vagy a gomb nyomot hagyna arcunkon, bőrünkön.

Termék mentése későbbre