main-qimg-a9f4b93385ff26c31503e94bdd5442
gls-oriondivat-partner-logo.png

GALIFERA FAIR 50x70 szállodai középpárna huzat

SKU DIB00185
1 505Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Technikai leírás: Szállodai 6/24 mm-es szatén csíkos fehér / 100% organikus, minősített bio-pamut / bújtatós kivitel/ Anyagsúly: 145 g/m2 / puha tapintású / 60°C-on mosható / fényesített, fésült szálas kikészítés

Minimális rendelési mennyiség: 50 db

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.


Galifera Fair huzatunk organikus pamutból készül, így tökéletes megjelenést, ragyogó színeket és maximális kényelmet biztosítanak teljes életciklusuk alatt.

A fenntarthatóság érdekében és a minőség iránti elkötelezettségünk jegyében környezetbarát Galifera Fair termékcsaládunk a legmagasabb fenntarthatósági szabványoknak és tanúsításoknak megfelel, mint például a GOTS és Fairtrade.


Használata előtt nincs szükség előmosásra, és rendkívül könnyen vasalható.


Ágyneműhuzataink fő „feladata”, hogy megvédje az ágyneműt a portól, testnedvektől, egyéb szennyeződésektől. Ezért is fontos a magas fokon való moshatóság, könnyű kezelhetőség és formatartás.

Bújtatós kivitelű huzataink jelentősen megkönnyítik az ágyneműhuzat cserét, hiszen gyorsabb, mint a zipzáras, vagy gombos kivitel estében. Valamint nem kell tartani attól, hogy a zipp, vagy a gomb nyomot hagyna arcunkon, bőrünkön.

Termék mentése későbbre