main-qimg-a9f4b93385ff26c31503e94bdd5442
gls-oriondivat-partner-logo.png

FIXBOX rugalmas alátámasztású szállodai boxspring ágy

SKU 00001
70 630Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Feltüntetett áraink nettóban értendők, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Mennyiségi kedvezmény érdekében kérem, keressen minket emailben, vagy telefonon! Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak!

Lakossági megrendelőinket webshopunk következő linkjén szolgáljuk ki: "Boxspring szettek magánvásárlóknak"

Technikai leírás: 22cm-es oldalmagasság / 2cm komforthab borítás a boxspring felső felületén / rétegelt lemez, masszív belső keret ellenáll akár extrém súlyterhelésnek is / terhelhetőség 150kg / bükk sarokerősítés és tartó konzolok / 800g/m2 tűzött nemez borítás a 11 cm magas bonellrugó vázon / 2cm hab borítás az ágy tetején a puha-, kényelmes tapintás érdekében / ragasztott és kapcsozott faváz-csomópontok a 'nyikorgás elkerülése miatt / minőségi-, igényes és gyűrődésmentes kárpitozás / antislip tükörszövet, csúszásgátló tulajdonsággal a matrac fixálása érdekében / Ajánljuk 3***-4**** csillagos hotelek beszerzéséhez / Kiváló ár-érték aránnyal rendelkező ágy, rugalmas alátámasztással /rendelhető steppelt, matracszövetes kivitelben is, lángálló-FireRetardant(égéskésleltető-lángálló) kikészítéssel

Alapanyagaink ÖKO-TEX standard textil-, illetve Certipur PU hab standard certifikációkkal rendelkeznek, melyek igazoltan ártalmas anyagok alkalmazása nélkül készülnek.

  Tökéletes választás bonellrugós-, vagy táskarugós matrachoz. Rugalmas alátámasztást ad a szállodai ágybetétnek, ami különösen komfortos alvást biztosít vendégeinek. Javasolt hozzá TS22 vagy ASTOR21 matracunk. Külső paramétereiben az ECOBOX keresztbordás boxspringágyunk teljesen megegyezik a fenti FIXBOX ágyunkkal, csak a komfort fokozata-, illetve a kemény-rugalmas alátámasztásban különbözőek.


  Boxspring ágyainkat hosszú élettartamra terveztük. A szállodai használat során a vázszerkezet számtalan alkalommal áll ellent az extrém behatásoknak. Az igényes kialakításhoz tartozik, hogy az ágyak már az érintés során lágy-, exkluzív tapintást kölcsönöznek, köszönhetően a kárpit alatti párnázórétegnek, amely a 100g/m2 pes vatelin mellett még 5mm pu habborítással is kiegészül, így kifejezetten finom érzetet biztosítva a szállodai vendégeknek. Franciaágy méretű fekvőhelyek kialakításánál is javasoljuk a boxspring ágyak két darabból való alkalmazását, hiszen már a deponálás során is leegyszerűsíti a munkát, valamint lehetőséget ad, hogy két különalvó szállodai vendég is szállásolható legyen ugyanazon szobában.


 • 1 rétegelt lemez
  • 2 2,2 mm-es edzett acél bonell rugó
  • 3 800g/m2 tűzött nemez takarás
  • 4 kárpit külső borítás
  • 5 bükk erősített sarokfa
  • 6 bükk hasáb-, vagy esztergált lábak
  • 8 farkasfogas összekötők helye
  • 9 fenyő 20mm vastag átkötő-bordák
  • 10 4mm lemezborítás
  • 11 tűzött nemez réteg, a rugó vázhoz ütközésének gátlására
  • 12 TNT nem szőtt textília, porfogó alsó borítás

Termék mentése későbbre